Kardemummascones

Kardemummascones 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Superlätta och goda små kardemummascones som vi kommer att baka varje helg hädanefter. Till och med barnen som annars är extremt skeptiska till alla LCHF-bröd jag testat hemma gillade dessa.
De är dessutom utan mandelmjöl som många har svårt för eller inte tål.
Servera gärna med mycket smör och god smakrik ost.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Kardemummascones

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Ingredienser

 1 ägg
 1 msk vatten
 1 msk solrosfrön
 1 nypa salt

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 180 grader.

2

Blanda ihop ägg, smetana och vatten i en skål.

3

Blanda de torra ingredienserna och blanda ner i vätskan.

4

Klicka ut eller forma sex lika stora scones på en bakplåtspappersklädd plåt.

5

Grädda i cirka 15-20 minuter.

6

Servera med rikligt med smör och en god ost.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 ägg
 1 msk vatten
 1 msk solrosfrön
 1 nypa salt

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 grader.

2

Blanda ihop ägg, smetana och vatten i en skål.

3

Blanda de torra ingredienserna och blanda ner i vätskan.

4

Klicka ut eller forma sex lika stora scones på en bakplåtspappersklädd plåt.

5

Grädda i cirka 15-20 minuter.

6

Servera med rikligt med smör och en god ost.

Kardemummascones

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 LCHF-arkivet