Kasslergryta

cooked_user_7892SkapareWendalia
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Enkel kasslergratäng som smakar lika gott i matlådan som direkt från spisen.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Kasslergryta

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning30 minTotalt40 min

Ingredienser

 800 g Kassler
 1 st Rödlök
 100 g Champinjoner
 80 g Babyspenat
 5 deciliter Creme fraiche
 1 msk Soja
 4 msk Sambal olek
 Peppar
 2 msk Persilja
 Smör att steka i

Gör så här:

1

Skär kassler, rödlöken och champinjonera i bitar.
Stek till rödlöken är mjuk.

2

Häll i creme fraiche, sambal oelek (går att ha i mindre om man inte vill ha så starkt), babyspenat, soja och peppar efter smak. Sänk temperaturen på spisen.
Låt den stå och små puttra i 15-20min.

3

Blanda ner persiljan och servera med t ex en god sallad.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 800 g Kassler
 1 st Rödlök
 100 g Champinjoner
 80 g Babyspenat
 5 deciliter Creme fraiche
 1 msk Soja
 4 msk Sambal olek
 Peppar
 2 msk Persilja
 Smör att steka i

Instruktioner

1

Skär kassler, rödlöken och champinjonera i bitar.
Stek till rödlöken är mjuk.

2

Häll i creme fraiche, sambal oelek (går att ha i mindre om man inte vill ha så starkt), babyspenat, soja och peppar efter smak. Sänk temperaturen på spisen.
Låt den stå och små puttra i 15-20min.

3

Blanda ner persiljan och servera med t ex en god sallad.

Kasslergryta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *