
Beskrivning - Information
Enkel kasslergratäng som smakar lika gott i matlådan som direkt från spisen.
Ingredienser
Gör så här:
Skär kassler, rödlöken och champinjonera i bitar.
Stek till rödlöken är mjuk.
Häll i creme fraiche, sambal oelek (går att ha i mindre om man inte vill ha så starkt), babyspenat, soja och peppar efter smak. Sänk temperaturen på spisen.
Låt den stå och små puttra i 15-20min.
Blanda ner persiljan och servera med t ex en god sallad.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär kassler, rödlöken och champinjonera i bitar.
Stek till rödlöken är mjuk.
Häll i creme fraiche, sambal oelek (går att ha i mindre om man inte vill ha så starkt), babyspenat, soja och peppar efter smak. Sänk temperaturen på spisen.
Låt den stå och små puttra i 15-20min.
Blanda ner persiljan och servera med t ex en god sallad.