Keso, ägg och majonnäs

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Keso, ägg och majonnäs

Mängd1 Portion
Förberedelse10 minTillagning3 minTotalt13 min

Ingredienser

 1 dl Keso
 2 msk Majonnäs
 1 Ägg
 1 knivsudd Cayennepeppar
 1 krm Italiensk salladskrydda
 20 g Gurka

Gör så här:

1

Koka ägget och skala det.

3

Lägg alla ingredienser i en låda som du kan ta med dig till jobbet/skolan.

Beskrivning - Information

Det här har jag i stort sett alltid med dig till jobbet istället för att äta en massa bröd och andra onyttigheter som mina kollegor har på sitt fika.

Ibland står jag mig lite för länge på det till och med, så att man inte känner sig speciellt hungrig till lunch, men det är ju bara positivt.

Tillsätt egna ingredienser... varför inte fetaost, rödlök, oliver.

Variationen är enormt stor och det är bara din egen fantasi som sätter stopp.

Nackdelen är ju att man måste ha en kyl till förvaring.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 dl Keso
 2 msk Majonnäs
 1 Ägg
 1 knivsudd Cayennepeppar
 1 krm Italiensk salladskrydda
 20 g Gurka

Instruktioner

1

Koka ägget och skala det.

3

Lägg alla ingredienser i en låda som du kan ta med dig till jobbet/skolan.

Keso, ägg och majonnäs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *