Keso, ägg och majonnäs

Keso, ägg och majonnäs 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här har jag i stort sett alltid med dig till jobbet istället för att äta en massa bröd och andra onyttigheter som mina kollegor har på sitt fika.

Ibland står jag mig lite för länge på det till och med, så att man inte känner sig speciellt hungrig till lunch, men det är ju bara positivt.

Tillsätt egna ingredienser... varför inte fetaost, rödlök, oliver.

Variationen är enormt stor och det är bara din egen fantasi som sätter stopp.

Nackdelen är ju att man måste ha en kyl till förvaring.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Keso, ägg och majonnäs

Mängd1 Portion
Förberedelse10 minTillagning3 minTotalt13 min

Ingredienser

 1 dl Keso
 2 msk Majonnäs
 1 Ägg
 1 knivsudd Cayennepeppar
 1 krm Italiensk salladskrydda
 20 g Gurka

Gör så här:

1

Koka ägget och skala det.

3

Lägg alla ingredienser i en låda som du kan ta med dig till jobbet/skolan.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 dl Keso
 2 msk Majonnäs
 1 Ägg
 1 knivsudd Cayennepeppar
 1 krm Italiensk salladskrydda
 20 g Gurka

Instruktioner

1

Koka ägget och skala det.

3

Lägg alla ingredienser i en låda som du kan ta med dig till jobbet/skolan.

Keso, ägg och majonnäs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *