Enkla Kesofrallor

cooked user 4499SkapareNinis74SvårighetsgradLätt

3.8
(6)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

Enkla Kesofrallor

Kategori

Beskrivning - Information

Sugen på goda Kesofrallor?
Här är ett gott recept, hoppas det smakar!
🙂
ca. 2,5 gram kolhydrater per fralla.
Följ mig gärna på ninis74.lchf

#lchf #lchfsverige #lchfbröd #lchffrallor #frallor #kesofrallor

Mängd8 Portioner
Tillagning15 min

Ingredienser

 2 Ägg
 250 g Keso
 1,50 msk Philadelphia ost
 1 dl Blandade frön. Tex chia och solros
 1,50 deciliter Mandelmjöl
 2 msk Fiberhusk
 2 tsk Bakpulver
 1 nypa Salt

Gör så här:

1

Mixa ägg med Keso

2

Tillsätt Kokosolja och Philadelphia ost.

3

Blanda de torra ingredienserna och vispa ner.

4

Forma 6-8 st. frallor med händerna och lägg på bakplåtspapper.

5

Toppa med valfria frön.

6

Grädda i 200 grader ca 15-20 minuter.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.8 / 5. Antal röster: 6

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 Ägg
 250 g Keso
 1,50 msk Philadelphia ost
 1 dl Blandade frön. Tex chia och solros
 1,50 deciliter Mandelmjöl
 2 msk Fiberhusk
 2 tsk Bakpulver
 1 nypa Salt

Instruktioner

1

Mixa ägg med Keso

2

Tillsätt Kokosolja och Philadelphia ost.

3

Blanda de torra ingredienserna och vispa ner.

4

Forma 6-8 st. frallor med händerna och lägg på bakplåtspapper.

5

Toppa med valfria frön.

6

Grädda i 200 grader ca 15-20 minuter.

Enkla Kesofrallor

8 Comments

  1. Vet inte vad som gick fel…
    De var fasta och fina bullar när de gick in i ugnen men under tiden där så “smälte de ner” och flöt ut till platta bröd, som tekakor!
    Så ser inte bilden ut!
    Stämmer verkligen receptet?
    Smaken var god men gick absolut inte att dela i 2 delar, de blev ca 1 1/2 cm höga!

  2. Bytte ut mandelmjölet mot 0.5dl pofiber och de var faktiskt runda som frallor då de kom ut från ugnen, de sjönk dock lite när de varit en stund ute. Men går utmärkt att skära på hälft och smakar jätte gott. Lätt var det också! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *