Kesoplättar

Kesoplättar 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Kesoplättar är kanonenkelt och gott och funkar perfekt som LCHF-frukost eller som fika.

Man kan välja att ha i lite kanel om man vill för att få lite mer smak.

Det blev ungefär 6 plättar för mig.

Stek i smör och kokosfett.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Kesoplättar

Mängd3 Portioner
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Ingredienser

 2 Ägg
 250 g Keso
 1 nypa Salt

Gör så här:

1

Blanda ihop alla ingredienser och mixa med stavmixer eller bara rör ihop med en visp om du inte har en stavmixer.

3

Klicka ut i lagom stora klickar i en varm stekpanna med smör och kokosfett i. Platta ut dem lite.

5

Stek tills de har fått en fin färg och vänd försiktigt sen och stek lika länge på andra sidan.

7

Servera med vispad grädde och lite bär.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 2 Ägg
 250 g Keso
 1 nypa Salt

Instruktioner

1

Blanda ihop alla ingredienser och mixa med stavmixer eller bara rör ihop med en visp om du inte har en stavmixer.

3

Klicka ut i lagom stora klickar i en varm stekpanna med smör och kokosfett i. Platta ut dem lite.

5

Stek tills de har fått en fin färg och vänd försiktigt sen och stek lika länge på andra sidan.

7

Servera med vispad grädde och lite bär.

Kesoplättar

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *