Kesoröra med ägg

SkapareBells
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Enkelt grundrecept på Kesoröra med ägg där du låter fantasin göra resten.

Gott som frukost eller mellanmål. Att skölja keson tar bort mycket av den salta smaken och gör röran lite lättare.

Tips! Strö på stekt hackat bacon eller toppa med avokado.


Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning2 minTotalt7 min

 1 nypa Salt & peppar

1

Lägg keson i en tät trådsil och skölj igenom med kallt vatten. Låt rinna av.

3

Skala äggen och mosa i en skål eller finhacka.

5

Blanda ner keson i äggen och krydda efter egen smak.

Ingredienser

 1 nypa Salt & peppar

Instruktioner

1

Lägg keson i en tät trådsil och skölj igenom med kallt vatten. Låt rinna av.

3

Skala äggen och mosa i en skål eller finhacka.

5

Blanda ner keson i äggen och krydda efter egen smak.

Kesoröra med ägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *