Kesoröra med ägg

SkapareBells
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Enkelt grundrecept på Kesoröra med ägg där du låter fantasin göra resten.

Gott som frukost eller mellanmål. Att skölja keson tar bort mycket av den salta smaken och gör röran lite lättare.

Tips! Strö på stekt hackat bacon eller toppa med avokado.

DelaSparaDelaBigOven

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning2 minTotalt7 min

 1 nypa Salt & peppar

1

Lägg keson i en tät trådsil och skölj igenom med kallt vatten. Låt rinna av.

3

Skala äggen och mosa i en skål eller finhacka.

5

Blanda ner keson i äggen och krydda efter egen smak.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 nypa Salt & peppar

Instruktioner

1

Lägg keson i en tät trådsil och skölj igenom med kallt vatten. Låt rinna av.

3

Skala äggen och mosa i en skål eller finhacka.

5

Blanda ner keson i äggen och krydda efter egen smak.

Kesoröra med ägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *