Kladdkaka med stevia

Inga röster än. Rösta gärna!
Please wait...
Ingredienser
200 g
Smör
1 msk
Kakao
200 g
Mörk choklad (minst 70%)
1 tsk
Vaniljpulver
1 dl
Steviaströ
4 st
Ägg
Information
Förberedelsetid
15 min
Tillagningstid
6 min
Svårighetsgrad
lätt
Portioner
10 pers
Måltid
Efterrätt
Skrivet av
Skrivet
Kladdkaka med stevia

Kladdig kladdkaka med stevia. Det här är godaste kladdkakan för dig som följer LCHF. Smakar som en vanlig kladdkaka!

Recept från Alltommat.se.

Tyckte du att detta var ett bra LCHF-recept? Betygsätt det gärna då ...
Instruktioner
  1. 1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. 2. Smält smör och choklad på låg värme i tjockbottnad kastrull. Kakao kan uteslutas då kakaon gör kakan lite torr.
  3. 3. Vispa ägg, stevia, vaniljpulver fluffigt.
  4. 4. Häll ner chokladen i äggsmeten under vispning och fortsätt vispa en stund.
  5. 5. Häll smeten i form med löstagbar kant, 24 cm, och grädda kladdkakan i 200 grader i 6-7 minuter.
  6. 6. Låt kallna i formen och ställ kallt. (gärna 1 dygn före servering)
  7. 7. Servera med vispas grädde och färska bär.

Inga kommentarer än, skriv den första!

Kommentera

För din vetskap: Använd en god ton i kommentarerna. Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer om de anses stötande eller elaka.

Din e-postadress kommer inte att visas. Fält markerade med * måste anges.

*
*