Korvbröd

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Korv är gott, men korv med bröd är ännu godare för då har man något att lägga alla tillbehör på. Här har du ett LCHF-recept på korvbröd som är lätta att baka och goda att äta.

Receptet ger 5-6 stycken beroende på hur stora du gör dem.

Recept och bild: Lollos lchf

DelaSparaDelaBigOven

Mängd5 Portioner
Förberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min

 8 Ägg
 1 tsk Salt
 4 tsk Bakpulver
 3 msk Fiberhusk
 4,5 dl Pofiber
 1,75 dl Grädde 40%
 100 g Smör

1

Börja med att sätta ugnen på 200 grader.

3

Smält smöret och vispa blanda ner grädden.

5

Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.

7

Vispa äggen fluffiga i en bunke.

9

Blanda sedan ner smör och grädde samt de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda till en jämn smet och låt stå och svälla i 10 minuter.

11

Forma 5-6 stycken korvbröd och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

13

Grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter.

Kategori

Ingredienser

 8 Ägg
 1 tsk Salt
 4 tsk Bakpulver
 3 msk Fiberhusk
 4,5 dl Pofiber
 1,75 dl Grädde 40%
 100 g Smör

Instruktioner

1

Börja med att sätta ugnen på 200 grader.

3

Smält smöret och vispa blanda ner grädden.

5

Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.

7

Vispa äggen fluffiga i en bunke.

9

Blanda sedan ner smör och grädde samt de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda till en jämn smet och låt stå och svälla i 10 minuter.

11

Forma 5-6 stycken korvbröd och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

13

Grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter.

Korvbröd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *