Korvbröd

Av LCHF-arkivet    

oktober 25, 2016

Korv är gott, men korv med bröd är ännu godare för då har man något att lägga alla tillbehör på. Här har du ett LCHF-recept på korvbröd som är lätta att baka och goda att äta.

Receptet ger 5-6 stycken beroende på hur stora du gör dem.

Recept och bild: Lollos lchf

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 15 min
  • Mängd: 5 portioner

Ingredienser

8 Ägg

1 tsk Salt

4 tsk Bakpulver

3 msk Fiberhusk

4,5 dl Pofiber

1,75 dl Grädde 40%

100 g Smör

Instruktioner

1Börja med att sätta ugnen på 200 grader.

2Smält smöret och vispa blanda ner grädden.

3Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.

4Vispa äggen fluffiga i en bunke.

5Blanda sedan ner smör och grädde samt de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda till en jämn smet och låt stå och svälla i 10 minuter.

6Forma 5-6 stycken korvbröd och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

7Grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.