
Beskrivning - Information
Kotlett i panna är en rätt som jag hittade på en kväll när jag inte riktigt visste vad jag skulle göra. Något lättlagat skulle det vara och gärna i en och samma panna.
Servera med en blandsallad eller lite stekta grönsaker.
Ingredienser
Gör så här:
Bryn kotletterna på ena sidan i en stekpanna (använd gärna en med höga kanter) tills de fått lite färg. Salta och peppra lite innan du vänder dem.
Hacka lök och vitlök och skiva champinjonerna. Lägg detta i pannan när du har vänt på köttet och låt det brynas med.
Hacka de soltorkade tomaterna och lägg ner dem i stekpannan.
Tillsätt övriga ingredienserna och rör om så allt blandar sig väl. Låt koka upp och låt allt puttra i fem minuter. Lägg på ett lock och låt det puttra på svag värme i cirka 10 minuter till.
Smaka av med salt och peppar. Servera direkt med lite goda tillbehör.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Bryn kotletterna på ena sidan i en stekpanna (använd gärna en med höga kanter) tills de fått lite färg. Salta och peppra lite innan du vänder dem.
Hacka lök och vitlök och skiva champinjonerna. Lägg detta i pannan när du har vänt på köttet och låt det brynas med.
Hacka de soltorkade tomaterna och lägg ner dem i stekpannan.
Tillsätt övriga ingredienserna och rör om så allt blandar sig väl. Låt koka upp och låt allt puttra i fem minuter. Lägg på ett lock och låt det puttra på svag värme i cirka 10 minuter till.
Smaka av med salt och peppar. Servera direkt med lite goda tillbehör.
Bland det godaste jag ätit på länge 👍