
Beskrivning - Information
Köttfärs och vitkål är en sådan sak som iallafall vi ofta har hemma och varför inte göra något gått av de två tillsammans?
Här är ett gott och enkelt recept på en köttfärs- och vitkålssoppa som passar perfekt att göra storkok av.
Recept och bild: Peggy
Ingredienser
Gör så här:
Bryn köttfärsen i lite smör, krydda med salt och peppar. Ställ den åt sidan så länge.
Stek vitkål, lök och vitlök så det får lite färg.
Tillsätt alla andra ingredienser och koka upp.
Låt småkoka cirka 25-30 minuter tills det att vitkålen mjuknat.
Smaka av med salt och peppar och övriga kryddor.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Bryn köttfärsen i lite smör, krydda med salt och peppar. Ställ den åt sidan så länge.
Stek vitkål, lök och vitlök så det får lite färg.
Tillsätt alla andra ingredienser och koka upp.
Låt småkoka cirka 25-30 minuter tills det att vitkålen mjuknat.
Smaka av med salt och peppar och övriga kryddor.
Gorde soppan i dag och den var så jäkla god👍
Kommer göra detta ofta. Tack
Supergod soppa! Tog lite mer Ajvar än receptet för att hetta till det lite!
jättegod
Jag brukar väga ingredienser och undrar ungefär hur mycket 5 dl strimlad vitkål kan väga?
Ja, normalt sett så gör jag det jag med, men just detta receptet är inte jag som står bakom.
Jag tror att du får testa dig fram lite.