
Beskrivning - Information
Klassisk husmanskost som smakar hur gott som helst är detta. Köttfärslimpa - LCHF style.
Otroligt lätt att laga och det blir ju sååå gott.
Servera med en god gräddsås, pressgurka och lite kokta grönsaker till.
Ingredienser
Gör så här:
Hacka löken fint.
Blanda ihop samtliga ingredienser. Använd en köksassistent eller blanda för hand.
Ta en avlång brödform och smörj dem med lite smör/olja.
Häll ut färsen i formen och platta till den så att färsen fördelar sig jämnt.
Grädda i ugn 200 grader cirka 40-45 minuter. Har du en kökstermometer så använd den. Limpan är klar vid 75 grader i kärntemperatur.
Ta ut den och låt den vila i 10-15 minuter innan du skär upp den.
Spadet som blir över i formen kan du med fördel hälla ner i gräddsåsen.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka löken fint.
Blanda ihop samtliga ingredienser. Använd en köksassistent eller blanda för hand.
Ta en avlång brödform och smörj dem med lite smör/olja.
Häll ut färsen i formen och platta till den så att färsen fördelar sig jämnt.
Grädda i ugn 200 grader cirka 40-45 minuter. Har du en kökstermometer så använd den. Limpan är klar vid 75 grader i kärntemperatur.
Ta ut den och låt den vila i 10-15 minuter innan du skär upp den.
Spadet som blir över i formen kan du med fördel hälla ner i gräddsåsen.