
Beskrivning - Information
En värmande köttfärssoppa med vitlöks- och ostcreme.
Ingredienser
Gör så här:
Fräs den hackade löken i smöret.
Tillsätt färsen och låt den bli brynt. Tillsätt kryddor, paprika, krossade tomater, buljongtärning och vatten. Låt puttra på svag värme ca 60 min. Gärna längre för en mustigare soppa.
Blanda cremefraich med vitlökspulver, salt och riven ost.
Lägg en klick i soppan vid servering.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Fräs den hackade löken i smöret.
Tillsätt färsen och låt den bli brynt. Tillsätt kryddor, paprika, krossade tomater, buljongtärning och vatten. Låt puttra på svag värme ca 60 min. Gärna längre för en mustigare soppa.
Blanda cremefraich med vitlökspulver, salt och riven ost.
Lägg en klick i soppan vid servering.