Krämig äggröra med keso

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Lite matigare äggröra med Keso. Kanske lite annorlunda med keso i, men det ger en härlig konsistens och dessutom så maxar man mängden protein. Helt…

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Krämig äggröra med keso
Profilbild för BellsSkapareBellsFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Lite matigare äggröra med Keso.
Kanske lite annorlunda med keso i, men det ger en härlig konsistens och dessutom så maxar man mängden protein. Helt perfekt för dig som tränar mycket.

Om du är sugen på en mer klassisk varm äggröra, så måste du bara testa detta receptet som självaste Gordon Ramsay är skapare till: Äggröra

 

Ingredienser

Mängd4 Portioner
 250 g Keso
 1 dl grädde
 Smör till stekning

 

Gör så här:

1

Vispa äggen och grädden lätt i en bunke

2

Häll ner smeten i en medelvarm panna och rör runt hela tiden medans smeten börjat stelna till den grad du är nöjd

3

Häll i keson och låt det bli genomvarmt

4

Krydda med salt & peppar efter smak

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 250 g Keso
 1 dl grädde
 Smör till stekning

Instruktioner

1

Vispa äggen och grädden lätt i en bunke

2

Häll ner smeten i en medelvarm panna och rör runt hela tiden medans smeten börjat stelna till den grad du är nöjd

3

Häll i keson och låt det bli genomvarmt

4

Krydda med salt & peppar efter smak

Krämig äggröra med keso

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida