
Beskrivning - Information
Lite matigare äggröra med Keso
Ingredienser
Gör så här:
Vispa äggen och grädden lätt i en bunke
Häll ner smeten i en medelvarm panna och rör runt hela tiden medans smeten börjat stelna till den grad du är nöjd
Häll i keson och låt det bli genomvarmt
Krydda med salt & peppar efter smak
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Instruktioner
Vispa äggen och grädden lätt i en bunke
Häll ner smeten i en medelvarm panna och rör runt hela tiden medans smeten börjat stelna till den grad du är nöjd
Häll i keson och låt det bli genomvarmt
Krydda med salt & peppar efter smak