Krämig baconsås med smak av senap och dragon

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

5
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Krämig baconsås med smak av senap och dragon

Kategori

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Ingredienser

 240 g Bacon
 2 Gula lökar
 2 Vitlöksklyftor
 5 deciliter Grädde
 2 deciliter Smetana
 2 msk Dijonsenap
 3 msk Torkad dragon
 Smör till stekning
Till servering

Gör så här:

1

Strimla baconet och hacka lök och vitlök.
Bryn på det hela i lite smör i en stor stekpanna.

2

Slå på alla övriga ingredienser och låt allt koka ihop.
Låt såsen reducera ner till rätt konsistens.
Smaka av med salt och peppar.

3

Skölj av nudlarna och låt de rinna av.
Blanda ner tillsammans med såsen och låt de puttra några minuter så de drar åt sig smaken.
Servera direkt!

Beskrivning - Information

Ett recept på en krämig baconsås med smak av senap och dragon. Jätteenkelt att laga och du har egentligen hela rätten klar på under 30 minuter.
Serveras gärna med shiratakinudlar, men även sjögräsnudlar eller stekt strimlad vitkål funkar bra.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 240 g Bacon
 2 Gula lökar
 2 Vitlöksklyftor
 5 deciliter Grädde
 2 deciliter Smetana
 2 msk Dijonsenap
 3 msk Torkad dragon
 Smör till stekning
Till servering

Instruktioner

1

Strimla baconet och hacka lök och vitlök.
Bryn på det hela i lite smör i en stor stekpanna.

2

Slå på alla övriga ingredienser och låt allt koka ihop.
Låt såsen reducera ner till rätt konsistens.
Smaka av med salt och peppar.

3

Skölj av nudlarna och låt de rinna av.
Blanda ner tillsammans med såsen och låt de puttra några minuter så de drar åt sig smaken.
Servera direkt!

Krämig baconsås med smak av senap och dragon

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *