Krämig ”pasta”sås med ädelost & nötter

 

SkapareAnna-Karin MSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Krämig ”pasta”sås med ädelost & nötter

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Ingredienser

 150 g Fryst bladspenat
 1 Klyfta vitlök
 1 dl Grädde
 75 g Ädelost
 0,50 dl Hasselnötter
 Smör
 Salt
 Svartpeppar

Gör så här:

Förberedelse
1

Grovhacka nötterna och den frusna bladspenaten. Hacka vitlöksklyftan.
Skölj shiratakinudlarna.

Tillaga
2

Fräs vitlök och spenat i smöret. Se till att all vätska lämnar spenaten.

3

Tillsätt grädde, salt och peppar. Låt koka ihop några minuter.

4

Smula ner osten och låt smälta.

5

Tillsätt nudlarna och se till att de blir varma av såsen.
Toppa med nötter.

Beskrivning - Information

Såg ett pastarecept på en gräddförpackning som innehåll så mkt goda smaker att jag var tvungen att göra en Lchf-version av det. Går supersnabbt, men är så lyxigt gott att det passar lika bra som en snabb vardagslunch som till en festmåltid med ett glas vitt vin till.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 150 g Fryst bladspenat
 1 Klyfta vitlök
 1 dl Grädde
 75 g Ädelost
 0,50 dl Hasselnötter
 Smör
 Salt
 Svartpeppar

Instruktioner

Förberedelse
1

Grovhacka nötterna och den frusna bladspenaten. Hacka vitlöksklyftan.
Skölj shiratakinudlarna.

Tillaga
2

Fräs vitlök och spenat i smöret. Se till att all vätska lämnar spenaten.

3

Tillsätt grädde, salt och peppar. Låt koka ihop några minuter.

4

Smula ner osten och låt smälta.

5

Tillsätt nudlarna och se till att de blir varma av såsen.
Toppa med nötter.

Krämig ”pasta”sås med ädelost & nötter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *