
Beskrivning - Information
Såg ett pastarecept på en gräddförpackning som innehåll så mkt goda smaker att jag var tvungen att göra en Lchf-version av det. Går supersnabbt, men är så lyxigt gott att det passar lika bra som en snabb vardagslunch som till en festmåltid med ett glas vitt vin till.
Ingredienser
Gör så här:
Grovhacka nötterna och den frusna bladspenaten. Hacka vitlöksklyftan.
Skölj shiratakinudlarna.
Fräs vitlök och spenat i smöret. Se till att all vätska lämnar spenaten.
Tillsätt grädde, salt och peppar. Låt koka ihop några minuter.
Smula ner osten och låt smälta.
Tillsätt nudlarna och se till att de blir varma av såsen.
Toppa med nötter.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Grovhacka nötterna och den frusna bladspenaten. Hacka vitlöksklyftan.
Skölj shiratakinudlarna.
Fräs vitlök och spenat i smöret. Se till att all vätska lämnar spenaten.
Tillsätt grädde, salt och peppar. Låt koka ihop några minuter.
Smula ner osten och låt smälta.
Tillsätt nudlarna och se till att de blir varma av såsen.
Toppa med nötter.