Kyckling garam masala

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

4.5
(2)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Kyckling garam masala

Mängd6 Portioner
Förberedelse15 minTillagning35 minTotalt50 min

Ingredienser

 1200 g Benfri kyckling
 3 msk Garam Masala
 2 Rödlökar
 2 Gula lökar
 250 g Kokosgrädde
 2 deciliter Grädde
 2 msk Tamarisoja

Gör så här:

1

Skär upp kycklingen i lagom stora bitar. Jag delade kycklingfiléer på tre bitar ungefär.
Bryn kycklingen i smör så de får färg. Krydda med garam masala, salt och lite peppar.
Häll över i en kastrull.
Koka ur stekpannan med någon deciliter vatten så att du får med alla goda smaker. Häll ner det i kastrullen med.

2

Skär löken i klyftor och lägg i grytan.

3

Slå på övriga ingredienser och låt allt koka upp.

4

Låt puttra på svag värme cirka 30 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Vill du ha mer kryddighet, så tillsätt lite mer garam masala.

5

Servera direkt. Antingen som det är, eller med en god sallad eller varför inte med stekta grönsaker.

Beskrivning - Information

Kyckling Garam Masala är ett recept som bara blev till av en slump när jag inte riktigt visste vad jag ville laga. Jag hade kyckling och var sugen på något med mycket smak. Så, jag gjorde som jag gör så många gånger, hittade på lite.
Resultatet blev grymt gott!

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1200 g Benfri kyckling
 3 msk Garam Masala
 2 Rödlökar
 2 Gula lökar
 250 g Kokosgrädde
 2 deciliter Grädde
 2 msk Tamarisoja

Instruktioner

1

Skär upp kycklingen i lagom stora bitar. Jag delade kycklingfiléer på tre bitar ungefär.
Bryn kycklingen i smör så de får färg. Krydda med garam masala, salt och lite peppar.
Häll över i en kastrull.
Koka ur stekpannan med någon deciliter vatten så att du får med alla goda smaker. Häll ner det i kastrullen med.

2

Skär löken i klyftor och lägg i grytan.

3

Slå på övriga ingredienser och låt allt koka upp.

4

Låt puttra på svag värme cirka 30 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Vill du ha mer kryddighet, så tillsätt lite mer garam masala.

5

Servera direkt. Antingen som det är, eller med en god sallad eller varför inte med stekta grönsaker.

Kyckling garam masala

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *