Kyckling med spenat och soltorkade tomater

Av LCHF-arkivet  ,   

januari 9, 2019

Ett enkelt och gott recept på kyckling med spenat och soltorkade tomater. Det tar inte alls lång tid att tillaga och passar perfekt om du äter LCHF/low carb.

  • Förberedelse: 15 min
  • Tillagning: 20 min
  • Mängd: 4-6 portioner

Ingredienser

800 g kycklingfilé

450 g frusen bladspenat

4 klyftor vitlök

100 g soltorkade tomater

5 dl grädde

1 msk kycklingfond

Salt och peppar

Smör till stekning

Instruktioner

1Skär upp kycklingen i önskade bitar. Bryn den i lite smör. Salta och peppra.

2Pressa/riv/hacka ner vitlöken, tillsätt spenat och hackade tomater.

3Slå på grädde och kycklingfond.

4Koka upp och låt puttra under omröring tills rätt konsistens på såsen uppnåtts.

5Smaka av och servera.

00:00

2 Omdömen

LCHF-arkivet

januari 15, 2019

Härligt att höra! Tack för återkopplingen!

Malin

januari 14, 2019

Underbart gott!!


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.