Utskriftsalternativ:

Kyckling med spenat och soltorkade tomaterPROVLAGAT 

Mängd46 PortionerFörberedelse15 minTillagning20 minTotalt35 min

Ett enkelt och gott recept på kyckling med spenat och soltorkade tomater. Det tar inte alls lång tid att tillaga och passar perfekt om du äter LCHF/low carb.

Kyckling med spenat och soltorkade tomater - lchf

 800 g kycklingfilé
 450 g frusen bladspenat
 4 klyftor vitlök
 100 g soltorkade tomater
 5 dl grädde
 1 msk kycklingfond
 Salt och peppar
 Smör till stekning
1

Skär upp kycklingen i önskade bitar. Bryn den i lite smör. Salta och peppra.

2

Pressa/riv/hacka ner vitlöken, tillsätt spenat och hackade tomater.

3

Slå på grädde och kycklingfond.

4

Koka upp och låt puttra under omröring tills rätt konsistens på såsen uppnåtts.

5

Smaka av och servera.

Nutrition Facts

Portioner 46