Kycklingfärsbiffar

Kycklingfärsbiffar 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Jag har aldrig varit något större fan av kycklingfärs men hittade just det till ett bra pris i butiken och var bara tvungen att testa igen. Då hittade jag på dessa kycklingfärsbiffar som faktiskt blev helt galet gott!

Det sägs ju att det är bra om man äter mindre rött kött och då är dessa biffar helt perfekta att ha istället för vanlig pannbiff t ex.

På bilden är det serverat med smörstekta grönsaker och min goda tomat och basilikasås.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Kycklingfärsbiffar

Mängd4 Portioner
Förberedelse15 minTillagning10 minTotalt25 min

Ingredienser

 800 g Kycklingfärs
 50 g Gul lök (hackad)
 0,5 dl Bladpersilja (hackad)
 4 st Vitlöksklyftor (riven/pressad/hackad)
 2 msk Saften av citron
 1 Ägg
 3 msk Grädde 40%
 1 krm Cayennepeppar
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke och gör ett litet stekprov för att smaka av sältan. Låt smeten vila cirka 10 minuter.

3

Forma små pannbiffar och stek dem i rikligt med smör. Se till att de blir riktigt genomstekta.

5

Servera direkt med goda tillbehör.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 800 g Kycklingfärs
 50 g Gul lök (hackad)
 0,5 dl Bladpersilja (hackad)
 4 st Vitlöksklyftor (riven/pressad/hackad)
 2 msk Saften av citron
 1 Ägg
 3 msk Grädde 40%
 1 krm Cayennepeppar
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke och gör ett litet stekprov för att smaka av sältan. Låt smeten vila cirka 10 minuter.

3

Forma små pannbiffar och stek dem i rikligt med smör. Se till att de blir riktigt genomstekta.

5

Servera direkt med goda tillbehör.

Kycklingfärsbiffar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *