Kycklingfärsbiffar

Betyg: 10.0. Av 1 röst.
Please wait...
Ingredienser
800 g
Kycklingfärs
50 g
Gul lök (hackad)
1/2 dl
Bladpersilja (hackad)
4 st
Vitlöksklyftor (riven/pressad/hackad)
2 msk
Saften av citron
2 tsk
Örtsalt
2 msk
Pofiber
1 st
Ägg
3 msk
Grädde 40%
1 krm
Cayennepeppar
1 nypa
Svartpeppar (nymalen)
Information
Förberedelsetid
15 min
Tillagningstid
10 min
Svårighetsgrad
lätt
Portioner
4 pers
Måltid
Lunch/Middag
Skrivet av
Skrivet
Kycklingfärsbiffar

Jag har aldrig varit något större fan av kycklingfärs men hittade just det till ett bra pris i butiken och var bara tvungen att testa igen. Då hittade jag på dessa kycklingfärsbiffar som faktiskt blev helt galet gott!

Det sägs ju att det är bra om man äter mindre rött kött och då är dessa biffar helt perfekta att ha istället för vanlig pannbiff t ex.

På bilden är det serverat med smörstekta grönsaker och min goda tomat och basilikasås.

Tyckte du att detta var ett bra LCHF-recept? Betygsätt det gärna då ...
Instruktioner
  1. Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke och gör ett litet stekprov för att smaka av sältan. Låt smeten "vila" cirka 10 minuter.
  2. Forma små pannbiffar och stek dem i rikligt med smör. Se till att de blir riktigt genomstekta.
  3. Servera direkt med goda tillbehör.

Inga kommentarer än, skriv den första!

Kommentera

För din vetskap: Använd en god ton i kommentarerna. Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer om de anses stötande eller elaka.

Din e-postadress kommer inte att visas. Fält markerade med * måste anges.

*
*