Hoppa till innehåll
Open navigation

Kycklinggratäng med smak av dragon och senap

3,86 av 21 röster
Sparat av: st
Kycklinggratäng med smak av dragon och senap
Kycklinggratäng med smak av dragon och senap är en storfavorit här hemma.Enkla och goda kycklinggratänger tycker jag om och detta är en smakkombination som jag har tyckt om väldigt länge, med dijonsenap, dragon och lite vitlök. Om man vill, så går det utmärkt att tillsätta lite grönsaker och öka på mängden smetana så man får en lite mer komplett måltid. Det bästa är att använda kycklinglårfilé tycker jag, då det är saftigare kött än bröstfilén.
3,86 av 21 röster
Sparat av: st
Portioner: 4
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Skär upp kycklingen i lagom stora bitar. Bryn dessa i en stekpanna och krydda med lite salt och peppar. Lägg de i en ugnsfast form.
  • Blanda ihop övriga ingredienser och fördela över den brynta kycklingen.
  • Ställ in i ugnen på 180 grader i cirka 20-30 minuter beroende på storleken på kycklingbitarna.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg