
Beskrivning - Information
Bästa middagstipset dessa pepparrots rullader i en krämig gräddsås Passar både som vardagsmiddag eller helgmiddag:
Följ gärna min instagram och facebook där jag delar med mig av lchf recept och tips.
Ingredienser
Gör så här:
Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot, dijonsenap och färskost.
Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen . Gör såsen.
Koka upp grädden tillsammans med creme fraichen. Tillsätt resterande ingredienser.
Låt koka i 20 minuter, smaka av med salt och peppar.
Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen. Gratinera i ugn på 170 gr cirka 35-40 min beroende ugn. Servera med smörstekt vitkål
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot, dijonsenap och färskost.
Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen . Gör såsen.
Koka upp grädden tillsammans med creme fraichen. Tillsätt resterande ingredienser.
Låt koka i 20 minuter, smaka av med salt och peppar.
Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen. Gratinera i ugn på 170 gr cirka 35-40 min beroende ugn. Servera med smörstekt vitkål