Lagatochklarts magiska pepparrotsrullader i gräddsås

cooked user 7790SkapareLagatochklartSvårighetsgradMedel

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Lagatochklarts magiska pepparrotsrullader i gräddsås

Kategori

Mängd3 Portioner
Förberedelse10 minTillagning50 minTotalt1 tim

Ingredienser

 500 g Lövbiff
Fyllning
 1 dl riven pepparrot
 140 g Bacon
 2 msk dijonsenap
 200 g färskost
 1 st lök
 salt och peppar
Sås
 2,50 deciliter grädde
 2,50 deciliter creme fraiche
 1 msk dijonsenap
 1 msk vitvinsvinäger
 2 msk soya glutenfri
 2 st vitlök pressad
 sky från stekning
 Salt och peppar

Gör så här:

Rulladerna
1

Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot, dijonsenap och färskost.

2

Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen . Gör såsen.

Såsen
3

Koka upp grädden tillsammans med creme fraichen. Tillsätt resterande ingredienser.
Låt koka i 20 minuter, smaka av med salt och peppar.

4

Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen. Gratinera i ugn på 170 gr cirka 35-40 min beroende ugn. Servera med smörstekt vitkål

Beskrivning - Information

Bästa middagstipset dessa pepparrots rullader i en krämig gräddsås Passar både som vardagsmiddag eller helgmiddag:

Följ gärna min instagram och facebook där jag delar med mig av lchf recept och tips.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Lövbiff
Fyllning
 1 dl riven pepparrot
 140 g Bacon
 2 msk dijonsenap
 200 g färskost
 1 st lök
 salt och peppar
Sås
 2,50 deciliter grädde
 2,50 deciliter creme fraiche
 1 msk dijonsenap
 1 msk vitvinsvinäger
 2 msk soya glutenfri
 2 st vitlök pressad
 sky från stekning
 Salt och peppar

Instruktioner

Rulladerna
1

Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot, dijonsenap och färskost.

2

Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen . Gör såsen.

Såsen
3

Koka upp grädden tillsammans med creme fraichen. Tillsätt resterande ingredienser.
Låt koka i 20 minuter, smaka av med salt och peppar.

4

Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen. Gratinera i ugn på 170 gr cirka 35-40 min beroende ugn. Servera med smörstekt vitkål

Lagatochklarts magiska pepparrotsrullader i gräddsås

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *