Lagatochklarts nötfria morotsbröd

 

cooked user 7790SkapareLagatochklartSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Lagatochklarts nötfria morotsbröd

Kategori

Mängd15 Portioner
Förberedelse15 minTillagning40 minTotalt55 min

Ingredienser

 2 msk Färskost
 6 st Ägg
 4 deciliter Grovrivna morötter
 2 msk Fiberhusk
 2 msk Chiafrön
 3 tsk Bakpulver
 8 msk Pofiber
 ½ tsk Salt
 2 msk Vallmofrön eller sesamfrön till topping

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 180 grader.

2

Riv morötter på den grova sidan av järnet krama ur överflödig vätskan från morötterna.

3

Vispa äggen i en bunke. Blanda i resterande ingredienser.

4

Klä en form med bakplåtspapper och häll i smeten. Toppa brödet med vallmofrön eller sesamfrön.

5

Ställ In brödet i ugnen 40-45 minuter i mitten av ugnen. Tag ut och låt svalna. Skiva upp och njut

Beskrivning - Information

Jag vill dela med mig av detta morotsbröd det blir så himla saftigt och gott. Brödet går utmärkt att rosta och passar bra som frukost bröd. Receptet är nötfritt

Besök gärna min instagram: @lagatochklart för fler recept!

Besök gärna min Hemsida för mer recept och tips https://lagatochklart.nu/

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 2 msk Färskost
 6 st Ägg
 4 deciliter Grovrivna morötter
 2 msk Fiberhusk
 2 msk Chiafrön
 3 tsk Bakpulver
 8 msk Pofiber
 ½ tsk Salt
 2 msk Vallmofrön eller sesamfrön till topping

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 grader.

2

Riv morötter på den grova sidan av järnet krama ur överflödig vätskan från morötterna.

3

Vispa äggen i en bunke. Blanda i resterande ingredienser.

4

Klä en form med bakplåtspapper och häll i smeten. Toppa brödet med vallmofrön eller sesamfrön.

5

Ställ In brödet i ugnen 40-45 minuter i mitten av ugnen. Tag ut och låt svalna. Skiva upp och njut

Lagatochklarts nötfria morotsbröd

4 Comments

  1. Gudomligt gott och vansinnigt enkelt! Räcker med att smörja formen tycker jag, papper behövdes inte. Jag älskar dina recept 👌

    1. Tack snälla ,så roligt att du tycker om mina recept. Ps håller på med en hemsida med alla Minna recept.

  2. Hej!
    Ska sätta igång med LCHF igen efter 2 års uppehåll o många + kg som följd.
    Var hittar jag dina recept?
    Mvh Eva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *