Laxbiffar med sting

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradMedel

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Laxbiffar med sting

Mängd4 Portioner
Förberedelse15 minTillagning10 minTotalt25 min

Ingredienser

 700 g Färsk laxfile
 1 st Ägg
 1 tsk Ingefära (malen)
 5 g Vitlök
 2 msk Limesaft
 1 tsk Salt
 2 krm Svartpeppar (malen)
 20 g Smör till stekning

Gör så här:

1

Skär laxen i mindre bitar och lägg i en matberedare tillsammans med alla de övriga ingredienserna.

3

Mixa ihop till en slät smet.

5

Ta upp lite smet med hjälp av ett par matskedar och klicka ut direkt i en varm stekpanna och platta till biffarna lite. Stek ett par minuter på båda sidor så att biffarna får fin färg och är genomstekta.

7

Servera direkt med lite goda tillbehör.

Beskrivning - Information

Ett snabbt och enkelt LCHF-recept på goda laxbiffar med sting som fungerar lika bra att göra fiskburgare av eller att äta som dom är tillsammans med en god sås och lite grönsaker.

Vill du ha lite mer sting i biffarna, släng i lite mer sambal.

Använd en matberedare för att mixa ihop allt. Har du ingen matberedare så kan du beställa en här: Beställ en matberedare till bra priser

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 700 g Färsk laxfile
 1 st Ägg
 1 tsk Ingefära (malen)
 5 g Vitlök
 2 msk Limesaft
 1 tsk Salt
 2 krm Svartpeppar (malen)
 20 g Smör till stekning

Instruktioner

1

Skär laxen i mindre bitar och lägg i en matberedare tillsammans med alla de övriga ingredienserna.

3

Mixa ihop till en slät smet.

5

Ta upp lite smet med hjälp av ett par matskedar och klicka ut direkt i en varm stekpanna och platta till biffarna lite. Stek ett par minuter på båda sidor så att biffarna får fin färg och är genomstekta.

7

Servera direkt med lite goda tillbehör.

Laxbiffar med sting

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *