Laxröra

cooked_user_7892SkapareWendalia
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Jag älskar gravad lax och brukar alltid grava stor bit. Dock händer det att det blir över och med en man som föredrar annat framför lax får man tänka ut andra saker att göra med den, så resultatet blev en laxröra. Denna är gjord på min egna gravade lax men går att göra på köpt med. Här serveras till stekt sparris.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Laxröra

Mängd3 Portioner
Förberedelse10 min

Ingredienser

 250 g Gravad lax
 0,50 dl Rödlök
 2 deciliter Créme Fraiche
 0,50 dl Hackad gräslök
 2 tsk Dijonsenap
 Salt
 Peppar

Gör så här:

1

Skär laxen bitar, rödlöken och gräslöken. Lägg i en skål.

2

Blanda i resten av ingredienserna.
Går säkert att ha i några droppar citron i (ej testad pga allergi).
Servera valfritt tillbehör till.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 250 g Gravad lax
 0,50 dl Rödlök
 2 deciliter Créme Fraiche
 0,50 dl Hackad gräslök
 2 tsk Dijonsenap
 Salt
 Peppar

Instruktioner

1

Skär laxen bitar, rödlöken och gräslöken. Lägg i en skål.

2

Blanda i resten av ingredienserna.
Går säkert att ha i några droppar citron i (ej testad pga allergi).
Servera valfritt tillbehör till.

Laxröra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *