LCHF-arkivets räkröra

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

5
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

LCHF-arkivets räkröra

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

Ingredienser

 100 g Räkor (skalade)
 1 dl Keso
 2 msk Majonnäs
 2 msk Creme Fraiche
 1 Ägg (kokta)
 4 droppar Tabasco
 20 g Hackad rödlök
 1 msk Dill (hackad)
 2 msk Röd stenbitsrom
 1 tsk Saften från citron
 2 krm Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Gör så här:

1

Hacka ägget och blanda ihop samtliga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

Beskrivning - Information

Det här är ett LCHF-recept på en god och väldigt enkel räkröra som funkar att ha som förrätt på en liten macka t ex, likt en toast skagen eller som ett tillbehör till en bit lax. Den funkar även bra att ha på en buffé om man vill det.

På bilden har jag serverat röran på ett kesobröd.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 100 g Räkor (skalade)
 1 dl Keso
 2 msk Majonnäs
 2 msk Creme Fraiche
 1 Ägg (kokta)
 4 droppar Tabasco
 20 g Hackad rödlök
 1 msk Dill (hackad)
 2 msk Röd stenbitsrom
 1 tsk Saften från citron
 2 krm Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Hacka ägget och blanda ihop samtliga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

LCHF-arkivets räkröra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *