LCHF-arkivets räkröra

LCHF-arkivets räkröra 3SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här är ett LCHF-recept på en god och väldigt enkel räkröra som funkar att ha som förrätt på en liten macka t ex, likt en toast skagen eller som ett tillbehör till en bit lax. Den funkar även bra att ha på en buffé om man vill det.

På bilden har jag serverat röran på ett kesobröd.

DelaSparaDelaBigOven

LCHF-arkivets räkröra 1

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

 100 g Räkor (skalade)
 1 dl Keso
 2 msk Majonnäs
 2 msk Creme Fraiche
 1 Ägg (kokta)
 4 droppar Tabasco
 20 g Hackad rödlök
 1 msk Dill (hackad)
 2 msk Röd stenbitsrom
 1 tsk Saften från citron
 2 krm Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

1

Hacka ägget och blanda ihop samtliga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 100 g Räkor (skalade)
 1 dl Keso
 2 msk Majonnäs
 2 msk Creme Fraiche
 1 Ägg (kokta)
 4 droppar Tabasco
 20 g Hackad rödlök
 1 msk Dill (hackad)
 2 msk Röd stenbitsrom
 1 tsk Saften från citron
 2 krm Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Hacka ägget och blanda ihop samtliga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

LCHF-arkivets räkröra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.