LCHF-arkivets räkröra

Av LCHF-arkivet  ,   

januari 7, 2016

Det här är ett LCHF-recept på en god och väldigt enkel räkröra som funkar att ha som förrätt på en liten macka t ex, likt en toast skagen eller som ett tillbehör till en bit lax. Den funkar även bra att ha på en buffé om man vill det.

På bilden har jag serverat röran på ett kesobröd.

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 5 min
  • Mängd: 2 portioner

Ingredienser

100 g Räkor (skalade)

1 dl Keso

2 msk Majonnäs

2 msk Creme Fraiche

1 Ägg (kokta)

4 droppar Tabasco

20 g Hackad rödlök

1 msk Dill (hackad)

2 msk Röd stenbitsrom

1 tsk Saften från citron

2 krm Salt

1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1Hacka ägget och blanda ihop samtliga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.