
Beskrivning - Information
Det här är nog en av de absolut mest omskrivna bröd som någonsin har dykt upp i LCHF-sammanhang. När det dök fram på olika Facebookgrupper så spreds det med massiv kraft.
Nu har jag äntligen lyckats att få till riktigt goda frallor som även går under namnet The Bröd på Facebook.
Det finns otaliga mängder med receptvarianter, men detta funkade perfekt för mig och jag använde dessa till att göra toast med dessutom.
Ingredienser
Gör så här:
Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa ner äggvitorna i de torra ingredienserna så att det blir lite som en smulpaj.
Koka upp vattnet och häll sedan ner det i bunken och vispa tills det att degen börjar att klättra lite på visparna.
Forma 6 stycken lika stora bullar av dem. Du kan göra dem ganska så platta för de reser sig en del.
Om du vill ha lite frön på så kan du pensla med lite ägg och sen strö på lite frön. T ex vallmofrön eller sesamfrön.
Grädda i ugnen på 175 grader i cirka 45 minuter.
Ta ut dem och låt dem ligga och svalna på ett galler.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa ner äggvitorna i de torra ingredienserna så att det blir lite som en smulpaj.
Koka upp vattnet och häll sedan ner det i bunken och vispa tills det att degen börjar att klättra lite på visparna.
Forma 6 stycken lika stora bullar av dem. Du kan göra dem ganska så platta för de reser sig en del.
Om du vill ha lite frön på så kan du pensla med lite ägg och sen strö på lite frön. T ex vallmofrön eller sesamfrön.
Grädda i ugnen på 175 grader i cirka 45 minuter.
Ta ut dem och låt dem ligga och svalna på ett galler.
Vad har man olivoljan till?