LCHF-frallor (The Bröd)

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

5
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

LCHF-frallor (The Bröd)

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning45 minTotalt55 min

Ingredienser

 3 Äggvitor
 1 tsk Salt
 2,5 dl Vatten

Gör så här:

1

Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.

3

Vispa ner äggvitorna i de torra ingredienserna så att det blir lite som en smulpaj.

5

Koka upp vattnet och häll sedan ner det i bunken och vispa tills det att degen börjar att klättra lite på visparna.

7

Forma 6 stycken lika stora bullar av dem. Du kan göra dem ganska så platta för de reser sig en del.

9

Om du vill ha lite frön på så kan du pensla med lite ägg och sen strö på lite frön. T ex vallmofrön eller sesamfrön.

11

Grädda i ugnen på 175 grader i cirka 45 minuter.

13

Ta ut dem och låt dem ligga och svalna på ett galler.

Beskrivning - Information

Det här är nog en av de absolut mest omskrivna bröd som någonsin har dykt upp i LCHF-sammanhang. När det dök fram på olika Facebookgrupper så spreds det med massiv kraft.

Nu har jag äntligen lyckats att få till riktigt goda frallor som även går under namnet The Bröd på Facebook.

Det finns otaliga mängder med receptvarianter, men detta funkade perfekt för mig och jag använde dessa till att göra toast med dessutom.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 Äggvitor
 1 tsk Salt
 2,5 dl Vatten

Instruktioner

1

Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.

3

Vispa ner äggvitorna i de torra ingredienserna så att det blir lite som en smulpaj.

5

Koka upp vattnet och häll sedan ner det i bunken och vispa tills det att degen börjar att klättra lite på visparna.

7

Forma 6 stycken lika stora bullar av dem. Du kan göra dem ganska så platta för de reser sig en del.

9

Om du vill ha lite frön på så kan du pensla med lite ägg och sen strö på lite frön. T ex vallmofrön eller sesamfrön.

11

Grädda i ugnen på 175 grader i cirka 45 minuter.

13

Ta ut dem och låt dem ligga och svalna på ett galler.

LCHF-frallor (The Bröd)

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *