LCHF Frallor

cooked user 4499SkapareNinis74SvÄrighetsgradLÀtt

5
(5)
Har du lagat det hÀr receptet? SÀtt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

LCHF Frallor

Beskrivning - Information

Mina favorit frallor đŸ‘ŒđŸ»
Lite knaprig skorpa. GÄr Àven att rosta.
Dessa finns i lite olika varianter runtom pÄ nÀtet och Àven hÀr pÄ LCHF-arkivet, men sÄ hÀr gör jag de.

Följ mig gÀrna pÄ ninis74.lchf

#lchf #lchfsverige #lchfbröd #lchffrallor #frallor #kesofrallor

MĂ€ngd6 Portioner

Ingredienser

 3 deciliter Mandelmjöl
 5 msk Fiberhusk
 2 tsk Bakpulver
 1 tsk Flingsalt
 2 tsk VitvinsvinĂ€ger
 2,50 deciliter Kokande vatten
 3 st Äggvitor

Gör sÄ hÀr:

1

Koka vattnet

2

Blanda de torra ingredienserna

3

Blanda i äggvitorna vitvinsvinäger och vattnet.

4

Vispa med elvisp!

5

Strö fröer pÄ bröden innan grÀddningen. Vallmo, sesam eller lite flingsalt.

6

Grädda längst ner i ugnen 175 grader ca 50 minuter.

LCHF Frallor

Hur gott var det hÀr receptet?

Har du lagat det hÀr? SÀtt dÄ ett betyg pÄ det genom att klicka pÄ en av stjÀrnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 5

Inga röster Àn. Bli den första att lÀgga ett omdöme!

Med tanke pÄ att du tyckte om det hÀr receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet pÄ vÄra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehÄlla affiliate-lÀnkar. Det Àr lÀnkar som ger LCHF-arkivet ersÀttning för varje sÄld produkt. Det Àr inget som kostar dig nÄgot extra, men LCHF-arkivet fÄr en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? DÄ fÄr du mer Àn gÀrna lÀnka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 deciliter Mandelmjöl
 5 msk Fiberhusk
 2 tsk Bakpulver
 1 tsk Flingsalt
 2 tsk VitvinsvinĂ€ger
 2,50 deciliter Kokande vatten
 3 st Äggvitor

Instruktioner

1

Koka vattnet

2

Blanda de torra ingredienserna

3

Blanda i äggvitorna vitvinsvinäger och vattnet.

4

Vispa med elvisp!

5

Strö fröer pÄ bröden innan grÀddningen. Vallmo, sesam eller lite flingsalt.

6

Grädda längst ner i ugnen 175 grader ca 50 minuter.

LCHF Frallor

LCHF Frallor

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *