
Beskrivning - Information
Jag tror att många som börjar med LCHF saknar möjligheten att kunna äta en hederlig hamburgare med bröd.
Nu är det möjligt... här har du ett LCHF-recept på hamburgerbröd som är helt ok att äta när du ska göra dina LCHF-hamburgare.
Receptet ger fyra stycken bröd.
Ett hamburgerbröd innehåller cirka 2 kolhydrater.
Ingredienser
Gör så här:
Vispa ihop alla ingredienser lite snabbt med en elvisp eller liknande.
Låt degen stå och svälla i cirka 20 minuter.
Forma fyra stycken lika stora bröd och placera dem på en plåt med bakplåtspapper på.Platta ut dem lite och forma dem runda och fina.
Strö sesamfrön över och tryck till dem lite med handflatan så att de fastnar.
Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Vispa ihop alla ingredienser lite snabbt med en elvisp eller liknande.
Låt degen stå och svälla i cirka 20 minuter.
Forma fyra stycken lika stora bröd och placera dem på en plåt med bakplåtspapper på.Platta ut dem lite och forma dem runda och fina.
Strö sesamfrön över och tryck till dem lite med handflatan så att de fastnar.
Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter.
Hej, jag söker efter hamburgerbröd som blir så lika ”vanliga” som möjligt. Dvs luftiga. Är dessa det?
Då får du nog leta, tyvärr. Det är otroligt svårt att få till.
Vispa äggen hårt blir det fluffigare