LCHF-pizza utan botten

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Pizza är en sån sak som många saknar när de äter LCHF. Det finns ju ett gäng olika LCHF-pizzor man kan göra, men frågan är varför man egentligen måste ha botten? Det är ju fyllningen som är den goda.

Här är ett alternativ till en vanlig pizza, nämligen en bottenlös LCHF-pizza.

Välj själv vilken typ av fyllning som du vill ha, detta som jag har här är bara ett exempel på vad du kan fylla din LCHF-pizza med.

När det gäller tomatsåsen så använder jag mig av denna: Tomatsås - Pizza

Här hittar du några andra LCHF-pizzor med botten:


Mängd1 Portion
Förberedelse5 minTillagning3 minTotalt8 min

 1 dl Tomatsås
 2 dl Ost (riven)
 30 g Skinka
 2 st Champinjoner (färska)
 0,5 tsk Oregano

1

Lägg alla ingredienser på en tallrik i denna ordning: Tomatsås, ost, skinka, champinjoner, oregano.

3

Ställ in i micron och kör i cirka 2-3 minuter.

5

Ta ut och se till att osten har smält ordentligt och njut!

Kategori,

Ingredienser

 1 dl Tomatsås
 2 dl Ost (riven)
 30 g Skinka
 2 st Champinjoner (färska)
 0,5 tsk Oregano

Instruktioner

1

Lägg alla ingredienser på en tallrik i denna ordning: Tomatsås, ost, skinka, champinjoner, oregano.

3

Ställ in i micron och kör i cirka 2-3 minuter.

5

Ta ut och se till att osten har smält ordentligt och njut!

LCHF-pizza utan botten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *