Limesmör

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Limesmör

Kategori

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

Ingredienser

 100 g Smör (Normalsaltat)
 1 msk Limesaft
 1 tsk Rivet limeskal
 1 nypa Cayennepeppar
 1 krm Salt
 1 krm Vitpeppar (malen)

Gör så här:

1

Ta ut smöret i god tid innan så att det är rumsvarmt när du skall börja.

3

Vispa smöret riktigt poröst med elvisp.

5

Blanda i de övriga ingredienserna och blanda ihop smöret.

7

Forma smöret till en rulle. Ett enkelt sätt är att lägga smöret i mitten på ett bakplåtspapper, sen viker du över pappret över smöret och pressar ut det tills det har formen av en rulle.

9

Snurra ihop ändarna på pappret och ställ i kylen.

11

När du skall använda smöret tar du fram det och skär lagom tjocka skivor av det och lägger på köttet eller fisken.

Beskrivning - Information

Ett gott kryddsmör på en grillad kött eller fiskbit, det kan vara bland det godaste som finns, och så enkelt!

Här har du ett recept på ett limesmör som är hur gott som helst. Det går alldeles utmärkt att göra extra stor laddning och sen frysa in och plocka fram när det är dags.

Dessutom är kryddsmör av olika slag väldigt bra ur LCHF-synsätt.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 100 g Smör (Normalsaltat)
 1 msk Limesaft
 1 tsk Rivet limeskal
 1 nypa Cayennepeppar
 1 krm Salt
 1 krm Vitpeppar (malen)

Instruktioner

1

Ta ut smöret i god tid innan så att det är rumsvarmt när du skall börja.

3

Vispa smöret riktigt poröst med elvisp.

5

Blanda i de övriga ingredienserna och blanda ihop smöret.

7

Forma smöret till en rulle. Ett enkelt sätt är att lägga smöret i mitten på ett bakplåtspapper, sen viker du över pappret över smöret och pressar ut det tills det har formen av en rulle.

9

Snurra ihop ändarna på pappret och ställ i kylen.

11

När du skall använda smöret tar du fram det och skär lagom tjocka skivor av det och lägger på köttet eller fisken.

Limesmör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *