Lolas currysill

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt
0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

Lolas currysill

Beskrivning - Information

En superenkel och god currysill att ha till sillbordet på jul, midsommar eller påsk.
Låt den gärna stå i kylen ett par dagar och dra ut smakerna ordentligt, just curry är en krydda som bara blir bättre med tiden.

Recept och bild: Lolas mat

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 1 dl Smetana
 1 msk Majonnäs
 0,50 dl Hackad persilja
 1,50 msk Curry
 Salt
 Nymalen svartpeppar

Gör så här:

1

Skär sillen i lagom stora bitar.

2

Blanda ihop övriga ingredienser.

3

Vänd ner sillen i såsen.
Häll upp i en burk och låt stå kallt 1-2 dygn innan du skall äta den.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 dl Smetana
 1 msk Majonnäs
 0,50 dl Hackad persilja
 1,50 msk Curry
 Salt
 Nymalen svartpeppar

Instruktioner

1

Skär sillen i lagom stora bitar.

2

Blanda ihop övriga ingredienser.

3

Vänd ner sillen i såsen.
Häll upp i en burk och låt stå kallt 1-2 dygn innan du skall äta den.

Lolas currysill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *