Lollos LCHF-tjockpannkaka

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Lollos LCHF-tjockpannkaka

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Ingredienser

 4 Ägg
 25 g Smör
 2 msk Vatten
 1 krm Salt

Gör så här:

1

Smält smöret i en stor stekpanna. Ställ åt sidan och låt svalna lite.

3

Vispa äggen för hand någon minut. Behöver inte bli speciellt pösigt.

5

Blanda i de andra ingredienserna i äggen (glöm inte det smälta smöret). Låt stå och svälla cirka fem minuter.

7

Lägg smeten i en varm stekpanna med en klick smör i och bred ut smeten med en slickepott så den täcker hela stekpannan.

9

Stek på medelhög värme några minuter och vänd den sedan och stek den lite på andra sidan. Känn med en gaffel om den är färdig. Torr gaffel = Klar.

11

Lägg upp och skär i bitar och servera direkt.

Beskrivning - Information

Lollos tjockpannkaka har blivit en succé i LCHF-kretsar och idag så var jag tvungen att testa den.

En väldigt lätt lagad och snabb rätt som funkar som mellanmål eller varför inte till frukost.

Servera med bär och grädde eller kanske lite smör blandat med kanel och lite sötströ.

Jag har skrivit att det är till två personer, men det räcker nästan till fyra personer om man inte är så hungrig.

Tack till Lollo för receptet.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 4 Ägg
 25 g Smör
 2 msk Vatten
 1 krm Salt

Instruktioner

1

Smält smöret i en stor stekpanna. Ställ åt sidan och låt svalna lite.

3

Vispa äggen för hand någon minut. Behöver inte bli speciellt pösigt.

5

Blanda i de andra ingredienserna i äggen (glöm inte det smälta smöret). Låt stå och svälla cirka fem minuter.

7

Lägg smeten i en varm stekpanna med en klick smör i och bred ut smeten med en slickepott så den täcker hela stekpannan.

9

Stek på medelhög värme några minuter och vänd den sedan och stek den lite på andra sidan. Känn med en gaffel om den är färdig. Torr gaffel = Klar.

11

Lägg upp och skär i bitar och servera direkt.

Lollos LCHF-tjockpannkaka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *