
Beskrivning - Information
En mustig, gräddig långkokt köttgryta av lövbiff.
Servera med r.ex. ångkokt broccoli eller blomkålsris.
Recept och bild är mina egna.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/
Ingredienser
Gör så här:
Skär lövbiff i centimeterbreda strimlor.
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg.
Rör ner tomatpurén och låt fräsa en stund.
Häll ner vattnet och låt sjuda under lock på svag värme i 1 ½ timme.
Hacka chilifrukten och lägg i pannan.
Häll av vätskan från svampen och häll ner i pannan.
Tillsätt oxfond, soja, grädde och smetana.
Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter, smaka av med flingsalt.
Klipp över persilja och gräslök och servera med t.ex ångkokt broccoli.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär lövbiff i centimeterbreda strimlor.
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg.
Rör ner tomatpurén och låt fräsa en stund.
Häll ner vattnet och låt sjuda under lock på svag värme i 1 ½ timme.
Hacka chilifrukten och lägg i pannan.
Häll av vätskan från svampen och häll ner i pannan.
Tillsätt oxfond, soja, grädde och smetana.
Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter, smaka av med flingsalt.
Klipp över persilja och gräslök och servera med t.ex ångkokt broccoli.