Lyxigare variant av bacon och ägg

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Lyxigare variant av bacon och ägg

Kategori,

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Ingredienser

 2 msk Färsk parmesan (riven)
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 st Vitlöksklyfta
 1 Lök
 2 Morötter
 1 st Wienerkorv
 120 g Bacon

Gör så här:

1

Strimla baconet och skär korven i slantar. Skär ner övriga grönsaker med.

3

Stek bacon, korv och grönsaker i en stekpanna tills det har fått lite färg.

5

Knäck i äggen i pannan och rör runt lite. Stek allt tills det att äggen har stelnat.

7

Häll upp i en form/fat och strö riven parmesan över. Dekorera med lite hackad persilja.

Beskrivning - Information

Det här är en lite lyxigare variant av bacon och ägg som jag hittade på en dag när vi satt nere vid stranden i stugan och ville bära ner lite mat och äta där.

Jag gick upp och botaniserade lite i kylen och tog en massa rester som fanns och slängde ihop denna härliga lunchrätt.

Det som är absolut bästa med en sådan här rätt är att du kan göra en kylskåpsrensning som heter duga.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 msk Färsk parmesan (riven)
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 st Vitlöksklyfta
 1 Lök
 2 Morötter
 1 st Wienerkorv
 120 g Bacon

Instruktioner

1

Strimla baconet och skär korven i slantar. Skär ner övriga grönsaker med.

3

Stek bacon, korv och grönsaker i en stekpanna tills det har fått lite färg.

5

Knäck i äggen i pannan och rör runt lite. Stek allt tills det att äggen har stelnat.

7

Häll upp i en form/fat och strö riven parmesan över. Dekorera med lite hackad persilja.

Lyxigare variant av bacon och ägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *