Mandelkrisp med vaniljsmak

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Mandelkrisp med vaniljsmak

Mängd24 Portioner
Förberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min

Ingredienser

 200 g Sötmandlar
 100 g Pumpafrön
 2 msk Sukrin
 1 msk Vaniljpulver

Gör så här:

1

Hacka mandlarna och pumpafröna grovt.
Blanda ihop samtliga ingredienser noga till en jämn "massa".

2

Fördela massan i botten på muffinsformar och platta till de lite så de blir jämna.
Ställ in i ugnen på 175 grader och grädda i cirka 15 minuter.
Låt de svalna helt innan du plockar ur de ur formarna.

Beskrivning - Information

Mandelkrisp är lite som en typ av powerbar, men utan en massa onödiga tillsatser eller socker.
Superenkla att göra och innehåller endast 5 ingredienser.
Just dessa är smaksatta med vanilj, men du kan lika gärna använda någon annan krydda för att smaksätta, t ex kanel, kardemumma, lakritspulver eller något annat gott.

Vill du göra det lite lyxigare så kan du doppa halva i smält choklad.

Receptet ger cirka 24 stycken.

Recept och bild: Peggy Dausch

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g Sötmandlar
 100 g Pumpafrön
 2 msk Sukrin
 1 msk Vaniljpulver

Instruktioner

1

Hacka mandlarna och pumpafröna grovt.
Blanda ihop samtliga ingredienser noga till en jämn "massa".

2

Fördela massan i botten på muffinsformar och platta till de lite så de blir jämna.
Ställ in i ugnen på 175 grader och grädda i cirka 15 minuter.
Låt de svalna helt innan du plockar ur de ur formarna.

Mandelkrisp med vaniljsmak

One Comment

  1. Hej, goda i smaken men får inte ordning på konsistensen. De blir inte fasta utan måste ätas med sked om de inte är frusna. Vet inte vad jag ska hitta på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *