Mandelkubb

Mandelkubb 1SkapareYlva
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Mandelkubb är små goda mandelkakor som passar perfekt till kaffet.
Just detta recept är anpassat för dig som äter LCHF.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Mandelkubb

Mängd1 Portion
Förberedelse10 minTillagning25 minTotalt35 min

Ingredienser

 3 droppar Bittermandelolja
 2 st Ägg
 50 g Smör
 2,50 msk Sötning
 2 deciliter Mandelmjöl
 1 dl Kokosmjöl
 1 tsk bakpulver
 1 dl Hackad mandel
 1 msk Fiberhusk

Gör så här:

1

Sätt ugnen på ca 215 grader. Vispa ihop bittermandelolja, ägg, smält smör och sötning i en skål. Tillsätt mandelmjöl, kokosmjöl, bakpulver och fiberhusk och rör ihop till en lös deg. Låt den vila medan du hackar mandeln. Forma degen till små kubbar (10 - 12 st) och strössla sedan den hackade mandeln över kubbarna. Grädda i ca 12-13 minuter.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 3 droppar Bittermandelolja
 2 st Ägg
 50 g Smör
 2,50 msk Sötning
 2 deciliter Mandelmjöl
 1 dl Kokosmjöl
 1 tsk bakpulver
 1 dl Hackad mandel
 1 msk Fiberhusk

Instruktioner

1

Sätt ugnen på ca 215 grader. Vispa ihop bittermandelolja, ägg, smält smör och sötning i en skål. Tillsätt mandelmjöl, kokosmjöl, bakpulver och fiberhusk och rör ihop till en lös deg. Låt den vila medan du hackar mandeln. Forma degen till små kubbar (10 - 12 st) och strössla sedan den hackade mandeln över kubbarna. Grädda i ca 12-13 minuter.

Mandelkubb

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *