Mandelpanerad torsk

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

4.5
(2)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Mandelpanerad torsk

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Ingredienser

 400 g Torskfilé
 1 Ägg
 1 nypa Salt
 1 nypa Peppar
 100 g Smör till stekning

Gör så här:

1

Se till att fisken är rensad så det inte finns några ben

3

Förbered tre tallrikar varav en är djup. Häll upp pofiber i en, ägget i den djupa och mandelmjölet i den sista tallriken. Salta och peppra lite i pofibern. Vispa sönder ägget och lite vatten med en gaffel.

5

Vänd fisken i först pofiber, sen ägget och sist mandelmjölet.

7

Stek direkt i en varm panna med massor av smör.

9

När fisken är klar så är det kanongott att pressa lite citron över. Servera direkt!

Beskrivning - Information

Att dubbelpanera fisk var en sån sak som jag tänkte att jag skulle gå miste om när jag började med lchf, men det är ju inte alls svårt.

I det här receptet så har jag använt mig av pofiber, ägg och mandelmjöl, och det smakade hur gott som helst!

Funkar ypperligt att panera schnitzel med dessutom.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 400 g Torskfilé
 1 Ägg
 1 nypa Salt
 1 nypa Peppar
 100 g Smör till stekning

Instruktioner

1

Se till att fisken är rensad så det inte finns några ben

3

Förbered tre tallrikar varav en är djup. Häll upp pofiber i en, ägget i den djupa och mandelmjölet i den sista tallriken. Salta och peppra lite i pofibern. Vispa sönder ägget och lite vatten med en gaffel.

5

Vänd fisken i först pofiber, sen ägget och sist mandelmjölet.

7

Stek direkt i en varm panna med massor av smör.

9

När fisken är klar så är det kanongott att pressa lite citron över. Servera direkt!

Mandelpanerad torsk

2 Comments

    1. 45 kolhydrater i hela anrättningen enligt kostbevakningen.se Kopiera receptlistan o lägg in så kommer resultatet upp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *