
Beskrivning - Information
Att dubbelpanera fisk var en sån sak som jag tänkte att jag skulle gå miste om när jag började med lchf, men det är ju inte alls svårt.
I det här receptet så har jag använt mig av pofiber, ägg och mandelmjöl, och det smakade hur gott som helst!
Funkar ypperligt att panera schnitzel med dessutom.
Ingredienser
Gör så här:
Se till att fisken är rensad så det inte finns några ben
Förbered tre tallrikar varav en är djup. Häll upp pofiber i en, ägget i den djupa och mandelmjölet i den sista tallriken. Salta och peppra lite i pofibern. Vispa sönder ägget och lite vatten med en gaffel.
Vänd fisken i först pofiber, sen ägget och sist mandelmjölet.
Stek direkt i en varm panna med massor av smör.
När fisken är klar så är det kanongott att pressa lite citron över. Servera direkt!
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Se till att fisken är rensad så det inte finns några ben
Förbered tre tallrikar varav en är djup. Häll upp pofiber i en, ägget i den djupa och mandelmjölet i den sista tallriken. Salta och peppra lite i pofibern. Vispa sönder ägget och lite vatten med en gaffel.
Vänd fisken i först pofiber, sen ägget och sist mandelmjölet.
Stek direkt i en varm panna med massor av smör.
När fisken är klar så är det kanongott att pressa lite citron över. Servera direkt!
Hur mkt kolhydrater?
45 kolhydrater i hela anrättningen enligt kostbevakningen.se Kopiera receptlistan o lägg in så kommer resultatet upp
När jag la in det på kostbevakningen så blev det 8 gram kolhydrater för hela receptet.