Marias sesam och linfröknäcke

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Marias sesam och linfröknäcke

Kategori

Mängd10 Portioner
Förberedelse15 minTillagning30 minTotalt45 min

Ingredienser

 6 st Ägg
 1 dl Kallt vatten
 3 dl Finriven ost
 3 msk Linfrön (Hela)

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke.

2

Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Det skall vara ungefär 1-1½ cm tjockt.

3

Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 8 minuter.

4

Ta ut och skär upp i rutor och låt det sedan svalna.

Beskrivning - Information

Det här är ett sesam och linfröknäcke som Maria har hittat på. Hon tyckte att det var ett knäckebröd som absolut måste finnas med här på LCHF-arkivet.

Tips! Smaksätt knäcket med lite kryddor, t ex oregano, chili, basilika, timjan, vitlök eller något annat. Testa även olika sorters ost.

Kokosoljan kan du med fördel byta ut mot smör, eller ta hälften av varje för att få lite annan smak på knäcket.

- Beställ sesamfrön här!

Recept och bild: Maria Jallow

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 6 st Ägg
 1 dl Kallt vatten
 3 dl Finriven ost
 3 msk Linfrön (Hela)

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke.

2

Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Det skall vara ungefär 1-1½ cm tjockt.

3

Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 8 minuter.

4

Ta ut och skär upp i rutor och låt det sedan svalna.

Marias sesam och linfröknäcke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *