Marinerade champinjoner

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Marinerade champinjoner

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning2 minTotalt12 min

Ingredienser

 200 g Champinjoner (färska)
 3 msk Olivolja
 2 msk Balsamvinäger
 1 msk Persilja (hackad)
 10 g Vitlök
 0,5 tsk Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Gör så här:

1

Dela champinjonerna i lagom stora bitar, det är lite av en smaksak vilken storlek man vill ha.

2

Blanda ihop övriga ingredienser.
Slå det över champinjonerna och blanda ihop.

3

Låt stå minst ett par timmar och rör om lite ibland.
Bäst blir de om du låter de stå till nästa dag.

Beskrivning - Information

Tapas är något som man kan äta och variera i mängder och passar alldeles perfekt om du äter LCHF.

Det här är ett LCHF-recept på en tapasrätt som jag tycker är makalöst god, och den är så himla lätt att göra.

Gör gärna detta dagen innan och låt dem stå och marinera över natten, då kommer de att smaka som bäst.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g Champinjoner (färska)
 3 msk Olivolja
 2 msk Balsamvinäger
 1 msk Persilja (hackad)
 10 g Vitlök
 0,5 tsk Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Dela champinjonerna i lagom stora bitar, det är lite av en smaksak vilken storlek man vill ha.

2

Blanda ihop övriga ingredienser.
Slå det över champinjonerna och blanda ihop.

3

Låt stå minst ett par timmar och rör om lite ibland.
Bäst blir de om du låter de stå till nästa dag.

Marinerade champinjoner

One Comment

  1. Något skumt med detta recept. Ska bli marinerade champinjoner men när man läser instruktionrna så handlar de om ett brödbak.????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *