Marinerade champinjoner

Marinerade champinjoner 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Tapas är något som man kan äta och variera i mängder och passar alldeles perfekt om du äter LCHF.

Det här är ett LCHF-recept på en tapasrätt som jag tycker är makalöst god, och den är så himla lätt att göra.

Gör gärna detta dagen innan och låt dem stå och marinera över natten, då kommer de att smaka som bäst.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Marinerade champinjoner

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning2 minTotalt12 min

 200 g Champinjoner (färska)
 3 msk Olivolja
 2 msk Balsamvinäger
 1 msk Persilja (hackad)
 10 g Vitlök
 0,5 tsk Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

1

Dela champinjonerna i lagom stora bitar, det är lite av en smaksak vilken storlek man vill ha.

2

Blanda ihop övriga ingredienser.
Slå det över champinjonerna och blanda ihop.

3

Låt stå minst ett par timmar och rör om lite ibland.
Bäst blir de om du låter de stå till nästa dag.

Ingredienser

 200 g Champinjoner (färska)
 3 msk Olivolja
 2 msk Balsamvinäger
 1 msk Persilja (hackad)
 10 g Vitlök
 0,5 tsk Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Dela champinjonerna i lagom stora bitar, det är lite av en smaksak vilken storlek man vill ha.

2

Blanda ihop övriga ingredienser.
Slå det över champinjonerna och blanda ihop.

3

Låt stå minst ett par timmar och rör om lite ibland.
Bäst blir de om du låter de stå till nästa dag.

Marinerade champinjoner

One Comment

  1. Något skumt med detta recept. Ska bli marinerade champinjoner men när man läser instruktionrna så handlar de om ett brödbak.????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *