Marjas mjölfria brownie

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Marjas mjölfria brownie

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Ingredienser

 2 Ägg
 50 g Mörk choklad (minst 70%)
 1 msk Starkt kaffe

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Smält chokladen försiktigt tillsammans med kokosoljan. Antingen i vattenbad eller försiktigt i micron.

3

Vispa ägg och sötning poröst. Använd gärna elvisp.

4

Blanda ner alla de andra ingredienserna inklusive chokladen och vispa lite till.

5

Klä en normalstor brödform (ca 1,5 l) med bakplåtspapper och häll smeten i den. Ställ in i ugnen och grädda i cirka 12-15 minuter.

6

Ta ut och skär upp i lagom stora bitar.

Beskrivning - Information

Det här är ett underbart recept på en mjölfri brownie från Marja. Den är dessutom mejerifri och innehåller inte speciellt många ingredienser.

Receptet ger fyra ganska små bitar, men det är en mäktig kaka som man inte behöver så mycket av.

Sukrin Gold hittar du här: Beställ Sukrin Gold

Vaniljpulver hittar du här: Beställ vaniljpulver

Recept och bild: Marja

Köp gärna Marjas kokbok Baka sockerfritt

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 Ägg
 50 g Mörk choklad (minst 70%)
 1 msk Starkt kaffe

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Smält chokladen försiktigt tillsammans med kokosoljan. Antingen i vattenbad eller försiktigt i micron.

3

Vispa ägg och sötning poröst. Använd gärna elvisp.

4

Blanda ner alla de andra ingredienserna inklusive chokladen och vispa lite till.

5

Klä en normalstor brödform (ca 1,5 l) med bakplåtspapper och häll smeten i den. Ställ in i ugnen och grädda i cirka 12-15 minuter.

6

Ta ut och skär upp i lagom stora bitar.

Marjas mjölfria brownie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *