
Beskrivning - Information
En busenkel och supergod Chokladpannkaka som är helt fri från mejerier, gluten och nötmjöler. Innehåller få kolhydrater och är lika god kall som varm
Ingredienser
Gör så här:
Vispa ihop alla ingredienser och låt vila i 5 minuter
Stek på medelvärme i smör eller kokosolja
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Vispa ihop alla ingredienser och låt vila i 5 minuter
Stek på medelvärme i smör eller kokosolja
Hej! Sorry, men jag avråder starkt från att äta detta! Det smakade typ bara ägg, om ni tänker er äggröra fast totalt smaklöst! Hade det gått att sätta minusbetyg så hade jag gjort det. Återigen, vill inte vara elak utan bara ärlig och varna alla andra!
Hej!
Alla omdömen är välkomna, så länge de är ärliga. Smaken är ju som baken, och alla har vi olika smakpreferenser.
Tack för din kommentar!
/Lari
Hej! Tack för din feedback? Självklart smakar det ägg! Den består ju till stor del av just ägg?