Mejerifri/nötfri LCHF chokladpannkaka

Av Christine Lundin  , , ,   , , , ,

juli 18, 2018

En busenkel och supergod Chokladpannkaka som är helt fri från mejerier, gluten och nötmjöler. Innehåller få kolhydrater och är lika god kall som varm

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 10 min
  • Mängd: 1 portion

Ingredienser

2 ägg

2 msk kokosmjölk

1 msk kakao

1 tsk fiberhusk

Instruktioner

1Vispa ihop alla ingredienser och låt vila i 5 minuter

2Stek på medelvärme i smör eller kokosolja

Följ mig gärna på Instagram under @LchfChristine där jag delar med mig av min Lchf-vardag?

00:00

3 Omdömen

Christine Lundin

augusti 28, 2018

Hej! Tack för din feedback? Självklart smakar det ägg! Den består ju till stor del av just ägg?

LCHF-arkivet

augusti 28, 2018

Hej!
Alla omdömen är välkomna, så länge de är ärliga. Smaken är ju som baken, och alla har vi olika smakpreferenser.
Tack för din kommentar!
/Lari

Gustav Berming

augusti 26, 2018

Hej! Sorry, men jag avråder starkt från att äta detta! Det smakade typ bara ägg, om ni tänker er äggröra fast totalt smaklöst! Hade det gått att sätta minusbetyg så hade jag gjort det. Återigen, vill inte vara elak utan bara ärlig och varna alla andra!


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.