Mojitomarinerad kycklingfilé

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Mojitomarinerad kycklingfilé

Kategori

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Ingredienser

 4 st Kycklingfiléer
 75 ml Ljus rom
 15 g Mynta, hackad (färsk)
 5 g Vitlök (hackad)
 1 tsk Salt
 1 tsk Svartpeppar (Grovmalen)
 2 st Lime
 1 msk Olivolja

Gör så här:

1

Dela kycklingfiléerna på mitten så du får lite tunnare filéer.

3

Lägg kycklingen i en påse.

5

Pressa limen och blanda ner samtliga ingredienser i påsen med kycklingen. Knyt påsen och blanda runt allt.

7

Ställ kallt i minst 4 timmar. helst över natten till nästa dag. Massera påsen några gånger så att allt blandas igen.

9

Ta ut köttet i tid så det inte är så kallt och grilla eller stek tills det är genomstekt.

Beskrivning - Information

Det här är ett lite roligt och kanske mer festligt sätt att marinera en kyckling på. Mojitomarinerad kycklingfilé är somrigt och framförallt gott!

Bild och recept: Buzzfeed Proper Tasty

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 4 st Kycklingfiléer
 75 ml Ljus rom
 15 g Mynta, hackad (färsk)
 5 g Vitlök (hackad)
 1 tsk Salt
 1 tsk Svartpeppar (Grovmalen)
 2 st Lime
 1 msk Olivolja

Instruktioner

1

Dela kycklingfiléerna på mitten så du får lite tunnare filéer.

3

Lägg kycklingen i en påse.

5

Pressa limen och blanda ner samtliga ingredienser i påsen med kycklingen. Knyt påsen och blanda runt allt.

7

Ställ kallt i minst 4 timmar. helst över natten till nästa dag. Massera påsen några gånger så att allt blandas igen.

9

Ta ut köttet i tid så det inte är så kallt och grilla eller stek tills det är genomstekt.

Mojitomarinerad kycklingfilé

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *