Morotsbröd är en sån sak som jag verkligen tycker är kanongott och jag tänkte att det måste ju gå att baka ett som är ok inom lchf.
Jag utgick ifrån Camillas goda nötfria bröd och ändrade om det lite.
Resultatet... ett riktigt gott och saftigt bröd.
Sätt ugnen på 185 grader.
Ta fram en avlång brödform och klä den med bakplåtspapper.
Blanda den rivna osten tillsammans med alla torra ingredienser.
Vispa ner de torra ingredienserna i vispet.
Lägg degen i brödformen.
Platta ut den jämnt och strö lite sesamfrön över.
Ställ in i ugnen och grädda i cirka 60 minuter.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 185 grader.
Ta fram en avlång brödform och klä den med bakplåtspapper.
Blanda den rivna osten tillsammans med alla torra ingredienser.
Vispa ner de torra ingredienserna i vispet.
Lägg degen i brödformen.
Platta ut den jämnt och strö lite sesamfrön över.
Ställ in i ugnen och grädda i cirka 60 minuter.