Muggmacka/muggbröd

Av LCHF-arkivet  , ,   

juli 10, 2017

Det här receptet dök upp på Facebook och spred sig som en löpeld. Massor av människor lovordade det och varför inte. Muggmacka/muggbröd är ju riktigt gott. Att det dessutom görs väldigt snabbt i mikron, det är bara en bonus.

Ett litet tips... Gör mackan, låt svalna och rosta den sen delad på mitten. Grymt gott.

Den som har svårt för mandelmjöl kan byta ut det mot 0.5 msk pofiber istället.

Recept och bild: Emma Bergqvist

  • Förberedelse: 3 min
  • Tillagning: 2 min
  • Mängd: 1 portioner

Ingredienser

1 Ägg

1 msk kokosmjöl

1 msk Mandelmjöl

0,75 tsk Bakpulver

1 msk Grädde

1 nypa Salt

Instruktioner

1Blanda ihop alla ingredienser förutom grädden i en mugg. Rör ihop.

2Blanda ner grädden och rör ihop igen.

3Ställ in i mikron på full effekt i 1½ minut (kan vara längre beroende på effekten på din mikro).

4Ta ut och låt svalna lite.

00:00

4 Omdömen

LCHF-arkivet

oktober 29, 2018

Javisst är det bra!

June

oktober 26, 2018

Så bra!!

LCHF-arkivet

juni 17, 2018

Testa att baka det i ugn istället, det ska gå.

Cecilia

juni 16, 2018

Om jag inte har någon mikro, vad gör jag då??


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.