Natalis goda mjölfria fröbrödPROVLAGAT 

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här är ett LCHF-bröd som har blivit otroligt populärt på olika grupper på Facebook. Natalis goda mjölfria fröbröd är ett bröd som smakar riktigt gott och är naturligt glutenfritt och innehåller dessutom varken mandelmjöl eller kokosmjöl som många kanske är allergiska mot.

Det är dessutom otroligt lättbakat och tar inte mer än cirka 20 minuter från att du öppnar skafferiet till att du har ett nybakat fröbröd.

Recept: Natali

DelaSparaDelaBigOven

Mängd8 Portioner
Förberedelse10 minTillagning8 minTotalt18 min

 1 msk Fiberhusk
 1 dl Sesamfrön (Skalade)
 1 msk Chiafrön
 3 msk Linfrön
 1 tsk Bakpulver
 60 g Ost (riven)
 3 Ägg
 1 nypa Salt
 1 msk Vatten

1

Sätt ugnen på 225 grader.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna och osten i en bunke.

5

Tillsätt äggen och vattnet och blanda ihop till en jämn smet.

7

Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper så tunt som du vill ha brödet. Tänk på att det sväller lite i ugnen sen.

9

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 8 minuter.

11

Ta ut och låt svalna på galler och skär sedan upp i passande bitar.

Kategori

Ingredienser

 1 msk Fiberhusk
 1 dl Sesamfrön (Skalade)
 1 msk Chiafrön
 3 msk Linfrön
 1 tsk Bakpulver
 60 g Ost (riven)
 3 Ägg
 1 nypa Salt
 1 msk Vatten

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 225 grader.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna och osten i en bunke.

5

Tillsätt äggen och vattnet och blanda ihop till en jämn smet.

7

Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper så tunt som du vill ha brödet. Tänk på att det sväller lite i ugnen sen.

9

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 8 minuter.

11

Ta ut och låt svalna på galler och skär sedan upp i passande bitar.

Natalis goda mjölfria fröbrödPROVLAGAT 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *