Natalis goda mjölfria fröbröd

Av LCHF-arkivet    

april 5, 2016

Det här är ett LCHF-bröd som har blivit otroligt populärt på olika grupper på Facebook. Natalis goda mjölfria fröbröd är ett bröd som smakar riktigt gott och är naturligt glutenfritt och innehåller dessutom varken mandelmjöl eller kokosmjöl som många kanske är allergiska mot.

Det är dessutom otroligt lättbakat och tar inte mer än cirka 20 minuter från att du öppnar skafferiet till att du har ett nybakat fröbröd.

Recept: Natali

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 8 min
  • Mängd: 8 portioner

Ingredienser

1 msk Fiberhusk

1 dl Sesamfrön (Skalade)

1 msk Chiafrön

3 msk Linfrön

1 tsk Bakpulver

60 g Ost (riven)

3 Ägg

1 nypa Salt

1 msk Vatten

Instruktioner

1Sätt ugnen på 225 grader.

2Blanda ihop de torra ingredienserna och osten i en bunke.

3Tillsätt äggen och vattnet och blanda ihop till en jämn smet.

4Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper så tunt som du vill ha brödet. Tänk på att det sväller lite i ugnen sen.

5Ställ in i ugnen och grädda i cirka 8 minuter.

6Ta ut och låt svalna på galler och skär sedan upp i passande bitar.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.