
Beskrivning - Information
Nötiga goda bullar bakade med mandelmjöl och hasselnötsmjöl, en ljuvlig kombo om du frågar mig! Bullarna är inte alls äggiga och dessutom bakade utan fiberhusk, SÅ goda!
Ingredienser
Gör så här:
Börja med att blanda ihop de torra ingredienserna.
Tillsätt äggen och vispa samman till en jämn smet.
Klicka ner smeten i 6 stycken muffinsformar och grädda på 175 grader i ca 10-12 minuter.
Låt svalna på galler.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja med att blanda ihop de torra ingredienserna.
Tillsätt äggen och vispa samman till en jämn smet.
Klicka ner smeten i 6 stycken muffinsformar och grädda på 175 grader i ca 10-12 minuter.
Låt svalna på galler.
Hej! Vad tror du om man sätter kardemumma istället för salt?
Det kan säkert funka bra! Kanske göra så att du behåller saltet, men tillsätter kardemumma och typ en msk sötning av något slag.
Vad skulle man kunna ta istället för hasselnötsmjöl? Bovete?
Superallergisk. Tack
Hm, oj… bovete är ju inte lchf, sen tror jag att det binder vätska mer. Jag vet faktiskt inte.