Nötkakor utan socker

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

3.7
(45)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Nötkakor utan socker

Mängd10 Portioner
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Ingredienser

 1 Ägg
 1 msk Vatten
 1 msk Vispgrädde
 20 st Hasselnötter (hela)

Gör så här:

1

Blanda ihop alla ingredienser utom hasselnötterna till en jämn deg.

2

Rulla ut degen till små bollar och lägg på ett bakplåtspapper.

3

Tryck i en hasselnöt i varje boll.

4

Grädda i tio minuter i 200°.

Beskrivning - Information

Detta är ett recept som jag kom över på Facebook och ville att fler skulle få chansen att testa det.

Nötkakor utan socker och även helt utan sötningsmedel som allt fler väljer bort inom LCHF.

Dessa nötkakor är snabba och lätta att göra.

Beställ dessa ingredienser online till bra pris:

- Mandelmjöl (EKO)
- Kokosmjöl (EKO)
- Vaniljpulver
-
 Hasselnötter (EKO)

Bild: Josefine Andersson

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.7 / 5. Antal röster: 45

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 Ägg
 1 msk Vatten
 1 msk Vispgrädde
 20 st Hasselnötter (hela)

Instruktioner

1

Blanda ihop alla ingredienser utom hasselnötterna till en jämn deg.

2

Rulla ut degen till små bollar och lägg på ett bakplåtspapper.

3

Tryck i en hasselnöt i varje boll.

4

Grädda i tio minuter i 200°.

Nötkakor utan socker

One Comment

  1. Jag försökte baka dessa idag, men det måste vara något fel i receptet. Helt omöjligt att få till en deg. Jag ökade till 3 ägg och minst 1 dl grädde och fick knappt ihop det ändå och väldigt torra blev de. Jag undrar om det egentligen bara ska vara 1 dl av varje mjölsort. Och jag vill nog ha lite smör i dem också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *