Olivsmör

Av LCHF-arkivet    

juli 8, 2016

Olivsmör är ett otroligt enkelt men kanongott kryddsmör som du kan ha till det mesta egentligen. Testa dig fram med olika typer av oliver tills du hittar din egen favorit.

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 2 min
  • Mängd: 4 portioner

Ingredienser

50 g Smör

1 msk Olivolja

10 st Oliver

1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1Börja med att plocka fram smöret i tid så att det är rumstempererat.

2Vispa smör och olivolja riktigt pösigt.

3Hacka oliverna och blanda ner i smöret. Smaka av med lite svartpeppar.

4Använd smöret direkt eller om du skall använda det senare så kan du rulla in det i lite bakplåtspapper och förvara i antingen kylen eller frysen.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.