Olivsmör

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Olivsmör är ett otroligt enkelt men kanongott kryddsmör som du kan ha till det mesta egentligen. Testa dig fram med olika typer av oliver tills du hittar din egen favorit.

DelaSparaDelaBigOven

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning2 minTotalt12 min

 50 g Smör
 1 msk Olivolja
 10 st Oliver
 1 nypa Svartpeppar (malen)

1

Börja med att plocka fram smöret i tid så att det är rumstempererat.

3

Vispa smör och olivolja riktigt pösigt.

5

Hacka oliverna och blanda ner i smöret. Smaka av med lite svartpeppar.

7

Använd smöret direkt eller om du skall använda det senare så kan du rulla in det i lite bakplåtspapper och förvara i antingen kylen eller frysen.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 50 g Smör
 1 msk Olivolja
 10 st Oliver
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Börja med att plocka fram smöret i tid så att det är rumstempererat.

3

Vispa smör och olivolja riktigt pösigt.

5

Hacka oliverna och blanda ner i smöret. Smaka av med lite svartpeppar.

7

Använd smöret direkt eller om du skall använda det senare så kan du rulla in det i lite bakplåtspapper och förvara i antingen kylen eller frysen.

Olivsmör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.