Oopsies

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

1
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Oopsies

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning25 minTotalt30 min

Ingredienser

 3 st Ägg
 1 nypa Salt
 3 droppar Vitvinsvinäger

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 150 grader.

2

Separera äggen så du har vitor i en bunke och gulor i en annan bunke.

3

Tillsätt salt och vinäger i äggvitan och vispa till ett hårt skum.

4

Blanda ihop äggulor, färskost och bakpulvret till en jämn smet.

5

Vänd ner ost- och äggblandningen i äggvitorna. Vispa inte utan vänd ner med en slickepott.

6

Klicka upp 8 lika stora högar på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem lite. Strö lite vallmofrön/sesamfrön/chiafrön över om du vill.Ställ in i ugnen och grädda i 25 minuter.

7

Ta ut och låt svalna lite.

Beskrivning - Information

Ooopsies är ett bröd som nästan är synonymt med LCHF. För väldigt många år sedan var det någon som kom på det här receptet och jag förstår inte att jag inte har testat dem förrän nu.

Ett väldigt enkelt bröd som tar cirka 30 minuter att göra och de har en ganska luftig och härlig konsistens. Inte så mycket bröd i konsistensen men fantastiskt gott med smör, ost och lite tomat på.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 1 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 3 st Ägg
 1 nypa Salt
 3 droppar Vitvinsvinäger

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 150 grader.

2

Separera äggen så du har vitor i en bunke och gulor i en annan bunke.

3

Tillsätt salt och vinäger i äggvitan och vispa till ett hårt skum.

4

Blanda ihop äggulor, färskost och bakpulvret till en jämn smet.

5

Vänd ner ost- och äggblandningen i äggvitorna. Vispa inte utan vänd ner med en slickepott.

6

Klicka upp 8 lika stora högar på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem lite. Strö lite vallmofrön/sesamfrön/chiafrön över om du vill.Ställ in i ugnen och grädda i 25 minuter.

7

Ta ut och låt svalna lite.

Oopsies

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *