Örtsås

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 1 dl Majonnäs
 1 dl Grekisk yoghurt
 1 msk Persilja (hackad)
 1 msk Dill (hackad)
 1 msk Basilika
 1 krm Svartpeppar (malen)
 0,5 tsk Salt

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar. Låt stå och dra en stund innan servering.

Beskrivning - Information

Det här är en väldigt snabb och enkel örtsås som funkar kanon till fisk.

Örterna kan man variera lite som man själv vill...

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 dl Majonnäs
 1 dl Grekisk yoghurt
 1 msk Persilja (hackad)
 1 msk Dill (hackad)
 1 msk Basilika
 1 krm Svartpeppar (malen)
 0,5 tsk Salt

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar. Låt stå och dra en stund innan servering.

Örtsås

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *