Örtsås

Örtsås 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här är en väldigt snabb och enkel örtsås som funkar kanon till fisk.

Örterna kan man variera lite som man själv vill...

DelaTweetSparaDelaBigOven

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 1 dl Majonnäs
 1 dl Grekisk yoghurt
 1 msk Persilja (hackad)
 1 msk Dill (hackad)
 1 msk Basilika
 1 krm Svartpeppar (malen)
 0,5 tsk Salt

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar. Låt stå och dra en stund innan servering.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 dl Majonnäs
 1 dl Grekisk yoghurt
 1 msk Persilja (hackad)
 1 msk Dill (hackad)
 1 msk Basilika
 1 krm Svartpeppar (malen)
 0,5 tsk Salt

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar. Låt stå och dra en stund innan servering.

Örtsås

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *